Resinex website uses cookies and similar technologies to better understand which products are of your interest so we can personally provide you with more detailed information. By using Resinex website you agree to our use of cookies. Learn more about cookies and how to manage them

Бои

Како што нудиме бои кои одговораат на Вашите специфични барања, ние нудиме голем број на соединенија во прав во складиштето во Велика Британија и во централното складиште. Овие бои се базирани на нашата RX 102 материјалот и може да се купат во количини од 20кг па нагоре.

Подоле можете да го видите спектарот на бои кој го нудиме.

1001 3001 4002
RX 820 White 1001
RAL 9003
RX 820 Yellow 3001
RAL 1003
RX 820 Orange 4002
RAL 3024

5001 5002 6001
RX 820 Red 5001
RAL 3020
RX 820 Maroon 5002
RAL 3004
RX 820 Light Blue 6001
RAL 5015

6002 6003 7001
RX 820 Dark Blue 6002
RAL 5003
RX 820 Dolphin Blue 6003
RAL 5001
RX 820 Light Geen 7001
RAL 6017

7002 7003 8001
RX 820 Jubilee Green 7002
RAL 6020
RX 820 Deep Green 7003
RAL 6004
RX 820 Beige 8001
RAL 1011

8002 9001 9002
RX 820 Brown 8002
RAL 8014
RX 820 Light Grey 9001
RAL 7030
RX 820 Dark Grey 9002
RAL 7009

Боите прикажани подоле може да се разликуваат од вистинската боја во зависност од поставките на Вашиот екран и пребарувачот. Референцата RAL наведена за боја се однесува само на најблискиот достапен RAL стандард и може да не претствува точна претстава за вистинската боја.

Ве молимеконтактирајте Не за сет на стандардни плакети во боја.