Resinex website uses cookies and similar technologies to better understand which products are of your interest so we can personally provide you with more detailed information. By using Resinex website you agree to our use of cookies. Learn more about cookies and how to manage them

Вовед

Добредојдовте во делот на нашата интернет презентација посветена на RESINEX ротационото обликување. Поради специфичната природа на индустријата за ротационо обликување, направивме посебен дел на интернет презентација која се занимава исклучиво со ротационо обликување.

Во овој дел можете да најдете детали за RESINEX и неговите досегашни активности во ротационото обликување. Можете да најдете и локален контакт од Вашето опкружување, да ги погледнете нашите погони и да дознаете повеќе за услугите кои можеме да Ви ги понудиме.

Ако сакате да дознаете кои производи ги нудиме, или да превземете технички спецификации, да пронајдете информации за нашиот асортиман, за нашите типови на продукти и целовкупната литература за нив. Алтернативно можете да ги Видите сликите на нашитестандардни бои и специјални ефекти.

КЛИКНИ ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМЕШ Rotational Plastics Flyer

Ве молимеконтактирајте не за подетално да поразговараме за вашите потреби.