Resinex website uses cookies and similar technologies to better understand which products are of your interest so we can personally provide you with more detailed information. By using Resinex website you agree to our use of cookies. Learn more about cookies and how to manage them

Добавувач-Услуга

RESINEX барадолгорочни партнерства со своите добавувачи. Ние сме сигурен партнер со силна и стабилна позиција на европскиот пазар. Дел од нашето знаење е исто така одлично познавање на овој пазар. Покрај тоа, ние нудиме неколку услуги како што се централна набавка, складирање, пакување, логистика, спецификација на производ во ОЕМ, маркетинг итн ...