Resinex website uses cookies and similar technologies to better understand which products are of your interest so we can personally provide you with more detailed information. By using Resinex website you agree to our use of cookies. Learn more about cookies and how to manage them

Производи По Мерка

Можеме да понудиме повеќе од стандардно портфолио на производи. Некои апликации бараат посебен пристап. За да се исполнат специфичните побарувања на нашите клиенти, RESINEX нуди скроени соединенија, смоли за обликување, суви мешавини, прашоци, облоги, индустриски квалитети и многу повеќе. Тука сме да Ви понудиме решенија, затоа контактирајте ја Вашата локална канцеларија за какви било специфични барања.