Resinex website uses cookies and similar technologies to better understand which products are of your interest so we can personally provide you with more detailed information. By using Resinex website you agree to our use of cookies. Learn more about cookies and how to manage them

Нашата Мисија

Да обезбедиме сигурна дистрибуција на термопластични и гумени суровини, засновани на квалитетна услуга која им се нуди на нашите Купувачи и Добавувачи, што е сигурна и технички квалификувана. Да го спроведеме овој бизнис етички и во духот на доброто партнерство со нашите добавувачи и управувачки дух во однос на нашите вработени.

Сигурни и високо-квалитетни благовремени испораки

  • Централизирано складирање и набавка од нашите пан Европски добавувачи
  • Локално складирање, со најефикасна брза услуга на испорака од 25 килограми до полн камион товар
  • Континуитет на снабдување преку договорни снабдувачки партнерства кои се најдобри во класата на добавувачи

Висок квалитет на материјали

  • Најшироко портфолио на брендирани и рециклирани материјали со индустриски квалитет, материјали за широка потрошувачка (PP, PE, PS) преку инженерска термопластика (PA, ABS, PC, POM) до специјализирани материјали (TPE, PPS, LCP , PA46, PA12, PEI) и голем асортиман на синтетички и природни гуми
  • Контрола на квалитетот на повеќе нивоа во сопствените производни погони на Ravago

Гаранција за задоволување на потребите на клиентите

  • Локални канцеларии за продажба со стручен тим од ентузијасти и професионалци за потребите на нашите клиенти
  • Техничка поддршка и развој, вклучувајќи и совети за оптимизација на производството, избор на полимери, соединенија изработени по нарачка на клиентот и Moldflow поддршка
  • Развој на материјали согласно специфичните потребите и апликации на нашите клиенти со оптимален квалитет и трошоци

Превземи: